Hvilken LED pærer skal jeg vælge?
Hvilken LED pærer skal jeg vælge? Det ved jeg ikke, da det komme an på hvor du skal bruge din LED pærer. Hvis du skal bruge den over spisebordet, ved arbejdspladsen, de steder hvor farvegengivelsen…
BEVIDST INDRETNING GIVER EFFEKTIVE OG GLADE MEDARBEJDERE
Her kan du få et indblik i ImPlacement's priser, profil og processer. Helhedsløsning, lys, lyd, farver, indretning
Hvilken LED pærer skal jeg vælge? Det ved jeg ikke, da det komme an på hvor du skal bruge din LED pærer. Hvis du skal bruge den over spisebordet, ved arbejdspladsen, de steder hvor farvegengivelsen…
Hvorfor er det så svært at komme tilbage på kontoret efter corona? Corona-pandemien har for altid forandret den måde, kontorfolk betragter deres arbejdsplads på. Undersøgelser har vist, at helt op til over 80% af…
Hvordan er og bliver kontorindretningen efter corona? Vi skal huske, at over 50% af arbejdsstyrken er fra de nye generationer. De yngste generationer har helt andre forventninger end de, der er en generation eller to…
Kontor miljø Coronakrisen har sat gang i en stor forvandling af vores kontormiljø. Fra et sted, hvor vi hver dag møder fysisk ind, til en mere digital måde at arbejde på. Hvor medarbejderne…
Hvordan kan indretningen hjælpe med opdeling af børnene, når de skal tilbage i institution efter påske? Conona tider kræver ny indretning og meget mere forberedelse med tiltag, der giver børnene og deres forældre…
Få kontorinspiration og konkrete ideer til at indrette kontoret Kontoret er et af de steder, hvor vi tilbringer flest vågne timer og et af de vigtige fundamenter i vores arbejdsliv. Derfor er det…
Sådan udnytter du pladsen Tit er der i ældre bygninger en ret stor repos mellem de forskellige etager. Denne plads kan let komme til at være spildplads. Det er rigtig mange skjulte m2.…
Arbejdsplads efter behov Fremtidens arbejdsformer bør understøttes af indretninger, der giver plads til at medarbejdere kan flytte rundt efter behov. Så medarbejder har adgang til både høje border, den bløde stol og stille områder…
Mindre sygefravær 90% af omkostningerne i en virksomhed er relateret til medarbejderne, derfor skal vi være mere opmærksomme på sygefravær og arbejdglæde. For at øge medarbejdernes trivsel er det vigtigt at, tænker lys,…
Vidste du, at placering med bevidsthed ses på bundlinjen? Når medarbejderne placeres logisk og med bevidsthed, kan det give besparelser på bundlinjen? Kontor indretningen har indflydelse på vores oplevelse af virksomheden. Kontor indretningen har…
Når belysningen skal planlægges, er det derfor vigtigt at tage stilling til lyset i lokalerne, som en helhed. En helhed der opstår via samspillet mellem dagslysets forhold, kvaliteten af den kunstige belysning, variation af belysningen.…
Hvad kan lyset i forhold til læring? Hvor bliver det spændende at følge erhvervs-ph.d. stipendiat Imke Wies van Mil og bæredygtighedsingeniør Anne Iversen fra Henning Larsen Architects, når de undersøger om bevidst brug…
Hvad skal I være opmærksomme på, når I indretter jeres erhvervslokaler? Tænk i helhedsløsning – Det er et samspil mellem møbler, design, belysning, dagslys, farver, akustik og virksomhedens profil. En synlig virksomhedsprofil i omgivelserne giver…
Hvordan skal vores arbejdsplads indrettes? Der findes ingen standardløsninger. Vi er alle forskellige. Vores arbejde er forskelligt. Vi har forskellige behov og ønsker. En indretning hvor der er sammenhæng mellem placering af medarbejdere, belysning,…
Bryd vanen gennem belysning og indretning Belysning og indretning skaber forandring af fastgroede vaner på arbejdspladsen, ved at udnytte vores viden omkring rum og adfærd. Der er ofte mange muligheder for at lave små ændringer…
Lys er ikke bare lys Lyset har stor betydning for hvordan vi trives og for hvordan vi opfatter de lokaler vi befinder os i. Lyset skal opleves – ikke ses. Derfor er det vigtig at tænke…
Ejerskab på arbejdspladsen kan ses på bundlinjen På kontor har det stor betydning, hvordan skrivebordet er placeret i forhold til medarbejderne og arbejdsopgaver. Kontoret skal være intelligent, fleksibelt og personligt, samtidig med at virksomhedens brand…
Trivsel Indretning på arbejdspladsen 3 gode grunde til at arbejde med ”Trivsel Indretning” på arbejdspladsen er: Mindre sygefravær Fastholdelse af medarbejdere Stresshåndtering Trivsel Indretning ”Trivsel Indretning” er indretning hvor organisationens DNA tydelig ses…
Vejen til bedre trivsel og øget produktivitet Bevidst virksomhedsindretning er rådgivning om hvordan virksomheden bedst udnytter deres m2, så miljøet understøtter arbejdsprocesser, medarbejdertrivsel og sikre den organisatoriske performance. Vi arbejder evidensbaseret med design og…
Synlig branding – Skal jeres branding kunne ses i jeres indretning? Synlig branding Hvorfor er det så vigtig ? Det skaber arbejdsglæde, styrker arbejdsmiljøet og øger produktiviteten. Skal jeres virksomhed flytte i nye lokaler?…
Indretningen støtter virksomhedskulturen En positiv virksomhedskultur gavner ikke bare de ansattes trivsel. Det skaber også en bedre indtjening i virksomheden, viser ny forskning. Indretningen skaber bedre indtjening Forklaringen er, at stressede medarbejdere koster…
Har du skilsmisse belysning i dit hjem? Eller har du varieret lyssætning der støtter sundheden og trivselen i dit hjem? Ranvita la Cour har også lavet et blog indlæg med udgangs punkt i Tor…
PH lampen gør os glade Lad os håbe at Tor Nørretranders nye bog ”Lys – om lys i livet og liv i lyse” kan være med til at få endnu mere fokus på hvor vigtigt…
De fire nomineret projekter er En interaktiv tunnel, der forbinder to dele af campusområdet i Kolding Aften og skumringen belysning af deres skulpturerne på Ny Carlsberg Glyptotek Et belysningskoncept for området under Langebro i København…
Boligglæde på arbejdspladsen styrker arbejdsmiljøet Kroppen reagerer på de fysiske rammer Kroppen og vores trivsel reagerer på de lokaler vi opholder os i. Det er ikke ny viden, men nu har Professor Poul Henning Kirkegaard…
Spot på lys i boligen Super god artikel om lys. Det er Villa, som har belysning som tema i november. De har være på besøg i en bolig jeg har lys-indrettet. Valg af…
Branding støtter medarbejdernes arbejdsglæde Synlig branding giver en fælles ejerskabs følges hos medarbejderne, som er med til at forebygge stress. Hvor bevidst er jeres virksomhed omkring jeres branding i forhold til omgivelserne? …
Helhedsløsning giver ro og overblik Overblik, ro og tryghed til Sandplay, ACT og terapi plus en arbejdsplads, var nogle af de ønsker Sanne Roesen fra Terapi & Coaching, havde da hun skulle flytte i…
CSR aktiviteter er også optimalt arbejdsmiljø og intelligent arbejdsadfærd Erfaringerne med investeringer i optimalt arbejdsmiljø og intelligent arbejdsadfærd tyder på at denne investering er med til at øge arbejdsglæden og derved konkurrenceevne – helt sikkert…
Vuggestue, arbejdsglæde, trivsel og mere plads Vuggestuen Kornbakken ønskede, at deres gangområde blev en integreret del af deres stuer. På den måde ville de få flere kvadratmeter at være på, og samtidig ville…
Trivsel giver overskud Arbejdsgiver skal være mere opmærksom på, hvordan det fysiske arbejdsmiljø påvirker deansatte og indretter arbejdspladsen derefter. Fysiske arbejdsmiljø Psykolog Aram Seddigh fra Stressforskningsinstituttet ved Stockholms Universitet råder til, at…
Synet ændres med alderen Det er en kendt sag, at det menneskelige øje svækkes med alderen. Med alderen reduceres pupillens størrelse væsentligt og muskulaturen i øjet svækkes, så det bliver vanskeligere at udvide…
Mødelokaler med helhedsoplevelse Dagslys, kunstlys, farve og indretning giver bankkunderne en hel nye oplevelse. Nye mødelokaler der giver en helhedsoplevelse af tillid og tryghed. Da Private Banking Sparekassen Kronjylland´s afdeling i Aarhus, skulle have…
Hvordan skal vores institutioner se ud? Målet må være at skabe innovative og visionære læringsmiljøer med fleksible rammer for både den nutidige og den fremtidige pædagogik og undervisning. Indretning, farver og lys…
Ældre falder i lysstofrørs blege og gule lys Sparepærer øger risikoen for faldulykker blandt ældre med svagt syn. Pærer af god kvalitet kan mindske risikoen for faldulykke. Variation i farve temperatur og farve…
Hvilken LED pærer er den bedste? Behovet for belysningsstyrke, og mængden af lys, er forskelligt fra menneske til menneske, afhængigt af hvilken opgave lyset skal udføre. Der er derfor ikke noget entydigt svar…
Lys har stor betydning for vores udvikling og vores trivsel En lyssætning der stimulerer børn og deres lærere og pædagoger, må være vores målsætning. Vi ved at børn lærer bedst i miljøer, hvor lyset…
Lyssætter du efter din alder? Synet har det med at ændre sig gennem livet, og derfor bør lyssætningen også ændre sig. Ny alder kræver nyt lys. Vores syn begynder at blive dårligere…
Lys i haven Hvilken havebelysning har du, eller er du vild med? For få år siden gik haven i seng med solen, fordi der blev mørkt i alle haverne på villavejen, når solen gik…
Lys kan både være stemnings- og tryghedsskabende I tunnelen der binder Kolding City sammen med byens uddannelses og campusområde, kan du opleve et af Koldings nye lysende designsymboler. Det er designbureauet Kollision, der står bag…
Belysnings i børnehave- og skoleklassen By og Byg Resultater 031, Statens Byggeforskningsinstitut 2004. Børn i 0-7-års alderen God farve- og kontrastgengivelse. Varierende lysmiljøer i børnehave- og skoleklasser for træning af konstanstænkning. Børn på dette…
Hvert andet skrivebord står tomt En ny opgørelse viser, at hver anden kontorarbejdsplads ikke bliver brugt, fordi medarbejderen ikke er der. Hvordan udnytter vi bedst vores kontorer ? Hvordan undgår vi, at vores kontorer…
Din pære bestemmer hvilken farve dit tøj har Valg af pærer har stor betydning for hvilken farve dit tøj, dine møbler eller din væg har, men også for hvordan vi ser og opfatter farver.…
Lys støtter indlæringen Den pædagogiske udvikling sætter store krav til læringsmiljøet, – og dermed til vores måde at tænke indretning og belysning på. Vi kan ikke længere fokuserer på en bestemt undervisnings-funktion når der skal…
Lysstofrør i vores skoler, institutioner og kontorbygninger kan indeholde det sundhedsskadelige stof PCB. T8 lysstofrør fremstillet mellem 1950 og 1986 kan gøre os syge. PCB giver nedsat forplantningsevne, skader på indre organer og øget risiko…
Hvor dårligt lys vil vi være med til? Skal vi snart have en debat om kvaliteten af vores lys? Hvor dårligt lys vil vi være med til? Sparepærer, dårlige LEDpærer og ensartet lyssætning, har stor konsekvens…
Danskerne køber 6 millioner sparepærer om året. Miljøminister Kirsten Brobøl opfordrer nu danskerne til at vælge LED-pærer i stedet for sparepærer. »Led tænder med det samme, lyset gengiver farver bedre, og folk sparer energi og…
Gør hverdagen sjovere med LED lysbånd LED-lysbånd kan bruges til at opnå effekt-lys i vores bolig, på en sjov, hyggelig og energi-lav måde. LED-lysbånd kan bruges hvor der ikke er plads til normale lyskilder,…
Hvordan placerer jeg mit køkkenlys? Belysning handler om mere end valg af lamper. Det handler også om placeringen af lyset og pæretype. Når du bruger lys bevidst, vil det give bedre udnyttelse af rummet, en…
Er der forskel på LEDpærer ? Ikeas billigste LED-pære koster 39 kroner, mens den dyreste koster 89 kroner. Pærer af andet fabrikat og bedre kvalitet koster langt over 100 kr. Tommelfingerreglen er dog stadig, at…
Er din indkørsel, opgang eller forhave mørk og trist? Så er det måske fordi der ikke er lys nok. Det kan du ændre – ved at blive bevidst omkring dit udendørs lys. Belysningen kan både vælges ud…
Ud i dagslyset – mindst to timer hver dag. BAR BrancheArbejdsmiljøRåderne, har en artikel som hedder; Kast dagens lys på arbejdet og få mere fra hånden. Journalist Lone Bolther Ruben skriver blandt andet ,…
Vores skoler skal afspejle vores børn forskellige behov Vores skoler skal have fysiske rammer, som kan indeholde inklusion, individbaseret undervisning og den øget fysisk aktivitet. Det stilles store krav til vores skoler,…
Vi skal til, at genindrette vores skoler. Med den nye skolereformen skal elever og lærere se frem til en længere skoledag, med øget fysisk aktivitet. 45 minutter fysisk aktivitet hver dag. Det betyder,…
Lys er det nye sort Lys er det nye sort, skriver Helle Liebing i en artikel i Byggeri&arkitektur. Vi kan kun håbe hun har ret. I artiklen beskrives der blandt andet, at vi her…
Lyset i skoler og institutioner – er ikke godt nok. Det lys som sidder i de fleste skoler og institutioner rundt om i Danmark har en kvalitet, som gør at elever, pædagoger og…
Gør væggen helt grøn Bella Sky er tegnet og designet af 3XN. Visionen har været at skabe et moderne hotel, der både gengiver byens pulserende liv og samtidig giver plads til intimitet. Det…
Indretning af de fysiske rammer påvirker børns trivsel Inddrag børnene i indretningen af institutionens læringsmiljø, så de for ejerskab af deres institution. Omgivelserne påvirker barnet, og barnet påvirker omgivelserne. Man sige, at…
Forårets vitaminer Vitaminerne kommer i 4 nye farver og er fra Louis Poulsen. Vitaminerne hedder TOLDBOD 120 DUO og kan li’ at hænge alene, men også gerne flere sammen ved siden af hinanden…
Lyskæde giver ny energi Om foråret når dagene bliver både lysere og længere for vi lyst til forandring, trang til at lave om og friske vores hjem lidt op. Vi køber blomster både ude…
Dansk design holder i hele verden Pandulera er lampen som startede det danske familiefirma Eleanor Home. Pandulera blev designet til Joe & The Juice. I dag hænger lampen i alle Joe & The…
Inklusion hitter i Tyskland Den danske debatten omkring inklusion handler meget om pædagogik og økonomi, men hvad med rum og indretning? Kan vores traditionelle små afgrænsede lokaler med ensartet belysning, støtte inklusionen og give de…
Skolelærere er den faggruppe, der oplever at være mest generet af støj Er der for meget støj og larm i et lokale, skruer vi automatisk op for den indre volumenknap, og så bliver det…
Varieret og fleksibelt institutions lys Vi ved at børns udvikler, deres syns-, bevægelses- og balanceevner i institutions årene. Et godt lysmiljø skal helst understøtter udviklingen. Det ideelle lys er ujævnt og varieret. Vores…
Levende lys forurener mere end en trafikeret vej Levende lys soder faktisk også mere end en tændt cigaret, og de ultra fine (nano) partikler kan sive ind i kroppen. Nanopartikler er mistænkt for at…
Lys, lyd og farver giver ro og tryghed. Med et ønske om at skabe øget ro og tryghed fik fødeafdelingen på Hillerød Hospital, skabt en helhedsoplevelse hvor lys, lyd og farver samarbejder. Afdelingen ønskede…
Vores børn skal have godt lys. Vores børn opholder sig hver dag mange timer i deres daginstitution eller på deres skole. Kvaliteten af lyset påvirker ikke blot hvad de ser, hvordan de se, men…
Rod kræver opmærksomhed Rod kræver opmærksomhed, da rod øger stressniveauet En svensk undersøgelse fra ‘Du & Jobbet’ viser, at hver fjerde hader kollegaer, der sviner på jobbet. Et emne som også diskuteres lystigt…
Farver skaber ro og harmoni Den mørke farver, er med til at skabe ro og harmoni i det store badeværelse. Når der bruges, så mørke farver på alle vægge, kan den mørke farve godt…
Støj er stadigvæk et stort og stigende problem i daginstitutioner, på SFOér og folkeskoler. Både den høreskadende og den generende støj var et af de fire fokuspunkter i Regeringens 2010 handlingsplan. Støj er en…
Dagslys giver os livskvalitet På en overskyet dag giver dagslys os ca.10.000 lux. Dagslys er med til at forme vores oplevelse af rumlighed, arkitektur og tid. Dagslys er sammensat af sollys, reflekteret lys…
Vi søger automatisk mod lyset Zone opdeling er ikke kun en god ide i daginstitutioner, skoler og kontorer. Rummene i vores hjem har tit flere forskellige funktioner, derfor er det en god ide, at…
Lys har stor betydning for børns indlæring, viser ingeniørstuderendes undersøgelse. Jyllands-Posten Aarhus har i dag en artikel som hedder”Sparelys er dyrt for indlæringen” To ingeniørstuderende har lavet et pilot projekt, hvor de har tre…
Dagslys skaber trivsel. Dagslyset er sammensat af sollys, det diffust himmellys og reflekteret lys fra omgivelserne. Hvad betyder dagslys? Billedet er et godt eksempel på hvad det er dagslys gør ved vores lokaler. Et…
Indretning som er båret af et bevidst pædagogisk grundlag. Nyt forskningsprojekt peger på, at den væsentligste faktor for børns bevægelse er, hvordan pædagoger forvalter rummene. “Du kan have nok så skønne rum og samtidig have…
Inklusionen er i fuld gang. Vores institutioner og skoler skal kunne rumme alle børn og elever, – det skal indretningen af vores skoler og institutioner også. Indretningen kan og skal skabe ro og overskuelighed …
Få den ”rigtige” farve med hjem. Mange malerbutikker har problemer med, at deres kunder vælger farver i en bestemt type belysning og derfor ikke følger de har fået den ”rigtige” farve. Når de maler den…
Spar på elregningen, nedsæt Co2 udslippet, og gør arbejdsmiljøet bedre! Indretningen skal understøtte de arbejdsfunktioner og samarbejdsformer, der foregår på arbejdspladsen og i klasse lokalet, samtidig med at der tages hensyn til arbejdsmiljøet.…
Lys og skygge skaber ro til både børn og ældre. I børnehaven Kræmmerhuset har de investeret i varieret belysning, der øger trivselen og som har gjort det lettere for de 73 børn at…
Det er vanskeligt, at orientere sig i totalt hvide rum Indretningen, farverne og belysningen har stor indflydelse på, hvorvidt ældre mennesker forbliver funktionsduelige og selvhjulpen. Omgivelserne kan være hæmmer for vores udfoldelsesmuligheder.…
Støj er en stressfaktor både under og efter arbejdet. Støj er selvforstærkende. Et korrekt lys giver på længere sigt færre sygedage og en bedre arbejdskvalitet, arbejdsglæde. Korrekt belysning er varieret belysning. Lyset skal…
Belysningen har betydning for ældre og dementes livskvalitet Synet er langt det vigtigste sanseapparat. Mennesket modtager ca. 85-90 % af sine informationer gennem øjet, men lige som kroppen ældes, gør øjet det også.…
Varieret belysning skaber ro og fordybelse. Lys og skygge skaber ro – er overskriften på en artikel som fagbladet FOA har i deres nyeste nummer. Artiklen beskriver hvordan børnehaven Kræmmerhuset har fået øget trivsel…
Godt lys giver færre sygedage Der er lige udkommet en ny vejledning som giver råd og vejledning i at få et godt arbejdslys og reducerer støjen. Stil krav til dit arbejdslys. Kilde; Branchearbejds-miljørådet…
Krav på en god arbejdslampe. Ifølge loven har vi krav på god arbejdsbelysning. Hvorfor er der så så mange, som ikke har en god arbejdslampe? Arbejdsministeriets bekendtgørelse nr. 96 om faste arbejdssteders indretning. Kapitel…
Forskning viser at indretning mindsker trusler og vold. Jeg har lige i magasinet; Arbejdsmiljø, læst om et forskningsprojekt som vise, – at indretning har betydning for trivselen og adfærd, hos patienter som er…
Køkken belysning Lys er afgørende for de mange gøremål der er i køkkenet. Lys er vigtigt for sikkerheden i køkkenet. Lys er med til at skabe stemning, hygge og atmosfære. Men køkkenet er…
Lampen ikke må blænde Lampedesigneren tager næsten altid udgangspunkt i lyskilden. Hvordan lyskilden (pærerne) udsender lyset, har stor betydning for formen af lampen. En god lampe, handler om den bedste fordeling af lyset.…
Pædagogisk belysning til samling Børn og pædagogen samles i en cirkel i midten af lokalet. En ”let boble af lys” danne et rum i rummet. Dette forstærker situationen og hjælper gruppen til at…
Pædagogisk Lys Lys er et vigtigt element i den pædagogiske kontekst. Belysningen skal være med til at understøtte trivselen. Lys kan være et pædagogisk værktøj som støtter læring og arbejdsmiljøet. Når belysningen er et…
Nordisk lyspris til Svensk børnehave Stort tillykke til Matildelunds Förskola, som har fået Nordisk lyspris. Hvor er det dejligt, at der igen komme fokus på vigtigheden af belysningen betydning, – for vores trivsel. Matildelunds…
Belysning i hjemkundskabs- og billedkunstlokalet. Branchearbejdsmiljøet rådet har udgivet en ny vejledning ”Når klokken ringer” – en branchevejledning om fysisk arbejdsmiljø i grundskolen og det almene gymnasium. Vejledningen skrive blandt andet; Kvaliteten af…
Lys der byder velkommen, – er lys ved indgangen, som fører gæster og os selv op til hoveddøren. Det er vigtigt, at man føler sig tryg og velkommen, her i den mørke tid.…
Designet til børn, men skabt af voksne. Det er så vigtigt, at vi begynder at tænke funktioner ind i vores indretning af skoler og daginstitutioner. At vi begynder, at bruge noget af den…
Vælg den rigtige lumenværdi Alternativer til gløde- og halogenpærer. De vigtigste alternativer til gløde- og halogenpærer er A-pæren og LED- pæren. Særligt inden for LED kommer der løbende nye produkter og dermed nye muligheder.…
Hvilken pære skal der bruge i PH5 lampen. Det er slut med glødepærer, og det har fået flere til at spørge om, hvilke pærer man så kan bruge i PH-lamper i stedet? …
Trivsel som pædagogisk begreb. Unni Lind har skrevet en artikel til dcum om trivsel som et pædagogisk anliggende. Hvor hun vil argumentere for en revitalisering af begrebet trivsel i den pædagogiske verden. Trivsel handler…
Den gode arbejdsbelysning Den største del af arbejdet på kontorer foregår ved en computerskærm, og det stiller store krav til belysningen, hvis arbejdet skal foregå uden gener. Fra at have set ned på…
Lys forbedrer indlæringen. Der kan være rigtig god grund til at overveje, hvordan lysforholdene er i klasselokalet. Skal jeres skolen eller institutionen indrettes bedre? Så læs mere om hvordan vi kan hjælpe. I en…
Lys, søvn og indlæring Nye undersøgelser peger på sammenhæng mellem søvn og indlæring. Alle har prøvet, hvor svært det er at huske og tænke, hvis man ikke har fået sovet nok. Mange børn får…
LED-LYS på Tower Bridge i London I forbindelse med olympiaden i London er der komme lys på Tower Bridge for første gang i broens 118-årige historie. Den helt nye belysning af broen…
Børn har for dårligt lys i daginstitutioner Børn tilbringer en meget stor del af deres tid i daginstitutioner, men i mange institutioner er belysningen ikke egnet til de aktiviteter, der foregår. Læs om…
Farvel til glødepæren og god dag til diode og sparepærer 1. september bliver det farvel til de sidste gløderpærer. EUs forbud betyder, at glødepærerne ikke længere må blive produceret og distribueret – men…
Indretning som den tredje pædagog. Børn lever med støj og dårlig luft. I de sidste par dage har der været rigtig meget i pressen, omkring larm i de danske børnehaver. Øredøvende larm, dårlig ventilation…
Lamper over spisepladsen Ofte vælger vi lamper ud fra, hvordan lampen ser ud, i stedet for at overveje, hvilken belysning vi har brug for. Omkring spisebordet sker der en masse forskellige aktiviter. Det er her…
Dansk Center for Undervisningsmiljø, dcum, lancerer nu metodehåndbogen 40 veje til bedre trivsel for børn i dagtilbud – metoder fra praksis. Bogen indeholder dagtilbuds eksempler på gode metoder til trivselsarbejdet. På side 147 er der…