Rådgivning hos indretningskonsulenten giver bedre arbejdsmiljø

Har I problemer med indretningen i virksomheden? Enten fordi kontorer eller fællesområder ikke er indrettet optimalt, og medarbejderne derfor har svært ved at løse deres opgaver, eller fordi I har fået flere medarbejdere eller har ændret arbejdsopgaver, og indretningen ikke er fulgt med.

Det kan også være, at medarbejdere eller arbejdsmiljørepræsentanten klager over problemer med arbejdsmiljøet, eller at I har fået et påbud. Det kan du heldigvis gøre noget ved med hjælp fra en indretningskonsulent. For måske er en rådgivningssession med en af vores rådgiver alt, der skal til. Siden ImPlacment begyndte at rådgive virksomheder om indretning i 2008 har vi erfaret, at der ofte kun er brug for få tiltag, for at I får meget mere ud af jeres rum, eller arbejdsmiljøet igen bliver godkendt. Tiltag, der kan være så simple, at du eller dine medarbejdere kan lave dem selv efter vores besøg.

Et rådgivningsmøde foregår hos jer efter aftale. Her gennemgår vi jeres lokaler sammen, og vores rådgiver kommer med bud på, hvor I får mest ud af at sætte ind. Tit er en stor del af problemet, at der enten er for lidt lys eller for meget kunstigt lys, og at nogle medarbejdere sidder langt fra vinduet og næsten ikke får noget dagslys, mens de er på arbejde. Ofte er det nok at skifte pærerne for at få et meget bedre arbejdsmiljø. Andre gange er det også nødvendigt at supplere med nye lamper. Derfor tjekker vi altid jeres lys grundigt på mine rådgivningsseancer.

Udover belysningen vil vores rådgiver formentligt også pege på, hvordan I kan få en helt anden stemning i rummet med få, nye farver. Eventuelt ved at male en enkelt væg i en anden nuance end den farve, I har i dag. Andre gange kommer jeg med forslag til, hvordan I kan indrette et rum anderledes ved at flytte møblerne, så I får flere rum i rummet.

Som udgangspunkt rådgiver vi jer om, hvordan I kan bruge de kontormøbler, I allerede har, på en anden måde. Men har I behov for nye møbler, kommer vores rådgiver selvfølgelig også med mine anbefalinger til, hvilke møbler, der passer bedst til jeres behov.

Hvad koster rådgivning af indretningskonsulenten?

Har I ikke fået et påbud, er prisen for virksomheder i

  • Region Midtjylland: 6.800 kroner ekskl. moms
  • Region Nordjylland og Region Sydjylland: 7.800 kroner ekskl. moms
  • Region Hovedstaden og Region Sjælland: 9.800 kroner ekskl. moms

Et besøg varer 1½ time. Prisen er inklusive transportudgifter og køretid.

Hvis I har fået et påbud, inkluderer besøget en skriftlig plan for, hvad I skal ændre, for at arbejdsmiljøet igen bliver lovligt igen. Rådgivningsbesøg i forbindelse med påbud koster 2.000 kroner ekskl. moms ekstra på grund af den skriftlige dokumentation, og fordi vores rådgiver har brug for ekstra forberedelse.

Du er velkommen til selv at tage noter om vores indregningsideer og anbefalinger under besøget. Hvis du foretrækker, at ImPlacement udarbejder en designmanual efter besøget, koster denne 6.500 kroner ekskl. moms. Du kan sagtens vente til efter rådgivningssessionen med at tage stilling til, om du ønsker designmanualen.

Vælger du designmanualen, vil den typisk indeholde forslag til, hvordan I kan indrette jeres rum bedre. Så som

  • hvilke lamper, vi anbefaler
  • hvilke pærer, der vil give netop jer det bedste lys
  • hvordan I kan placere de samme møbler mest hensigtsmæssigt
  • hvilke møbler, I eventuelt kan supplere med

Du kan regne med at få designmanualen i løbet af en uge efter mit besøg.

Ring på 23 34 69 78 eller send en mail  og få mere ud af jeres rum med hjælp fra en indretningsarkitekt. Du kan som regel få en rådgivningssession i løbet af to uger.

Den indledende telefonsamtale koster selvfølgelig ikke noget.

Har du brug for, at ImPlacement også hjælper med indretning af dine lokaler, kan du læse mere her om kontorindretning , klinikindretningindretning af storrumskontor eller institutioner og indretning i forbindelse med flytning her.