Video

Pære til læselampen

Det er vigtigt at have den rigtige lumen værdi (lysstyrke) og farvegengivelse når der skal ny pære i læselampen

Dagslys er bedst og billigst

Dagslys er ikke kun gratis det er også bedst for vores trivsel. Bevidst samspilledet mellem dagslys og kunstlys skaber den bedste arbejdsbelysning.
Lys der giver øget rum fornemmelse understøtter oplevelsen af lokalet. Så vælg flere lamper når du lyssætter.

Placering af arbejdslampe

Arbejdslampens udseenden har ikke betydning for kvaliteten af lampen det har pæreren. Så vælg arbejdslampe med en LED pære af høj kvalitet. Måske også en pære der kan indstilles i kelvintal. Arbejdslampe skal placeres i dit læsefelt, dvs der hvor du har dine papir på skriveordet.

Terapi og samtalerum

Psykoterapeut og udviklingskonsulent Sanne Roesen fik hjælp til indretning af samtale og terapi rum af Lone Lings, Arbejdsglæde gennem indretning. Helhedsindretning, samspillet mellem farve-, lyssætning og møblernes placering giver et sundt arbejdsmiljø.

Farvesætning af kontor

Når du vælger farver på dit kontor er det ikke kun vigtig at vælge en farve der understøtter lokales funktion. Du skal også være opmærksom på hvilken farvetemperatur din belysning har. Så lyset støtter væggens farve. Husk at koldt lys for det kolde frem i farve.

Teenager værelse

Når man som ung flytter på krisecenter sammen med sin mor, har man bekymringer om sin familie, sin fremtid og alt dét, man har oplevet. For et ungt menneske, der bliver fjernet fra skole, netværk og kammerater, kan det være meget svært at være på krisecenter, når man som teenager higer efter privatliv.

Valg af pære til PH 5

For at opnå et rigtigt lys i PH 5 som er designet ud fra princippet om et reflekterende flerskærmssystem, er det vigtigt at der vælges den rigtige pære, med det rigtige brændpunkt.

Rum // nærvær

Fordybelseslokale, hvor farvesætningen og belysningen gør det lettere for de ukoncentrerede børn at finde ro.Børn med særlige behov så som ADHD får ro og tryghed med den rolige farve. Børnene støttes til at holde fokus, ved at lokalet afgrænses af lyset.

Rum i rum

Denne video handler om indretning af børnehaver – rum i rum. Rum i rum er en indretning der giver et beskyttet områder at lege i. Med rum i rum kan indretningen også være med til at fremhæve en bestemt pædagogisk aktivitet.

Pendler – S-krog

Helhedsløsning giver børn og personale overblik over, hvor de forskellige lege foregår med den afgrænsede indretning og lyssætning. Det er vigtig at lokalerne kan dække institutionens behov, derfor skal indretningen og lys kunne støtte flere funktioner.

Kursus om belysning

Jeg afholder flere kurser om genindretning, belysning. Det jeg kalder helhedsløsning, det vil sige samspillet mellem jeres behov, ønske og omgivelser. Kontakt mig hvis Ide vil høre mere om hvad jeg kan tilbyde.

Valg af pære

Når den gamle glødepære springer, er det ikke muligt at erstatte den med en ny glødepære. Der skal derfor vælges mellem energisparepæren eller diodepæren. Jeg giver et bud herpå.

Køkkenlys

Hvordan du vælger den bedste belysning i dit køkken, i forhold til arbejdsplads og sikkerhed.

Kursus på Kellers Park

Jeg er på kursus her på Kellers Park, hvor vi har fået til opgave at lave en lille prøve film. Kellers Park har indrettet deres omgivelser med stor respekt for bygningen og naturen. Men afstemte farver, god lyd og belysning der understøtter stemningen af stil og velvære.