Hvad siger vores kunder?

Kundeudtalelse: Europcar

Kundeudtalelse: Europcar   Jan Husted IT-CHEF, EUROPCAR   “Jeg vidste, hvor vigtigt det er at have det helt rigtige lys, og at det var en videnskab i sig selv. Derfor var jeg ikke i tvivl…

Læs mere

Kundeudtalelse: Fredericia Krisecenter

Kundeudtalelse: Fredericia Krisecenter   Bente Hedemann LEDER   Vi fik meget mere end vi havde regnet med “Vi arvede nogle penge til indretning af krisecentret, og jeg kontaktede Lone, fordi jeg havde læst en artikel…

Læs mere

Kundeudtalelse: Børnehuset Mælkevejen

Kundeudtalelse: Børnehuset Mælkevejen   Annette Meler DAGTILBUDSLEDER   Den bevidste indretning kan give ro og overblik “Jeg er meget positivt overrasket over, hvor stor effekt, ændringerne har haft. Jeg havde ikke troet, at vi kunne…

Læs mere

Kundeudtalelse: Vuggestuen Ny Vimmerby

Kundeudtalelse: Vuggestuen Ny Vimmerby   Susanne Olesen PÆDAGOGISKE LEDER   Rigtig meget for pengene “Prisen er jeg helt tilfreds med. Det var selvfølge mange penge at bruge fra vores budget, men jeg synes, at vi…

Læs mere

Kundeudtalelse: Vuggestuen Kornbakken

Britta Møller PÆDAGOGISK LEDER Vuggestuen Kornbakken   Bevidsthed giver flere kvadratmeter “Jeg har over de sidste år flere gange brugt Lone Ling til rådgivning i indretningsspørgsmål. Første gang var, da vi skulle have nyt lys…

Læs mere